Lägenheter Halmstad

R1 Fastigheter äger och förvaltar fastigheter med lägenheter i Halmstad

Halmstad

Halmstad är en charmig stad som ligger i södra delen av Halland. Med tåg kommer du både till Göteborg och Köpenhamn på lite drygt en timme. Halmstad kallas ofta för Sveriges sommarhuvudstad på grund av sina underbara stränder och vackra omgivningar. Halmstad är också känd som golfhuvudstaden för sina många och fina golfbanor. Om du letar efter en vacker plats att bo på, eller om du vill prova på golfspel i världsklass, är Halmstad den perfekta staden för dig! 

Våra lägenheter i Halmstad

R1 Fastigheter har ett hyreshus med en lokal och åtta lägenheter i Halmstad med gångavstånd till centrum och cykelavstånd till flera stränder. 2014 köptes fastigheten och då började vi med att totalrenovera alla lägenheter. Det finns fyra parkeringsplatser och 5 garage. Fastigheten är utrustad med två tvättstugor. Det finns ingen hiss i denna fastighet.

Broddesonsgatan 60

Fastigheten ligger där Broddesonsgatan 60 korsar Karlsrovägen 9. I byggnaden finns det tvåor och treor. Det finns totalt åtta lägenheter.

  • Beteckning: Artilleristen 88
  • Byggår: 1902
  • Yta: 564 kvm
  • Antal lägenheter: 3:or 2 st, 2:or 6 st.
  • Antal lokaler: 1
  • Tillgång till hiss: Nej
  • Fiber: Ja
Föregående bild
Nästa bild

Lediga lägenheter i Halmstad

Just nu har vi tyvärr inga lediga lägenheter i Halmstad. För att visa intresse så kan ni skicka ett mail till oss på info@r1fastigheter.se

Vad som ingår i våra lägenheter

I alla våra lägenheter i Halmstad är det varmhyra, värme och vatten ingår i din hyra. Du behöver alltså endast betala för din el. Det finns diskmaskin i alla våra lägenheter. Det finns två tvättstugor i fastigheten, en med ett bokningssystem och en utan bokningssystem. Ingen lägenhet är utrustad med tvättmaskin. Alla lägenheter är kopplade med fiber-internet, utan abonnemang, så ni behöver själva teckna ett avtal för bredband.

Vanliga frågor om våra lägenheter i Halmstad

Det är varmhyra på alla våra lägenheter. I hyran ingår alltså värme och vatten. Inte el.

Nej. Vi har inget kösystem. Är du intresserad av någon av våra lägenheter i Halmstad kan du kontakta oss via mail för att lämna en intresseanmälan.

Nej. Vi har inte någon lägenhet i Halmstad som är utrustade med tvättmaskin.

Ja. Alla våra lägenheter i Halmstad är utrustade med diskmaskin.

Kontakt

Telefon: 
Mail: 

070 – 931 39 30
info@r1fastigheter.se